MENU (C)

DAMARA DE - TETEG ATI (Lirik Lagu)

ning pungkasan srengenge sore iki
atiku iseh roso sumpek
nanging sempet mikerke sliramu
sing tak tresnani

#TetegAti #DamaraDe #RoyalMusic #TiaraLinggar #TikTok #sanderlei #shorts


TETEG ATI (Lirik Lagu) - DAMARA DE

ning pungkasan srengenge sore iki
atiku iseh roso sumpek
nanging sempet mikerke sliramu
sing tak tresnani

ning pungkasan rembulan wengi iki
atiku iseh milih berjuang bertahan
korban ati perasaan kanggo sliramu

koco iki dadi seksi pedihe atiku
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
bola bali kowe sing salah
nanging aku sing disalahke e





mas perlu dingerteni
tetegke atiku wis koyo ibumu
ora tau nggersulo ngadepi polahmu
sing nggawe atiku atiku tatu

ning pungkasan srengenge sore iki
atiku iseh roso sumpek
nanging sempet mikerke sliramu
sing tak tresnani

koco iki dadi seksi pedihe atiku
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
bola bali kowe sing salah



nanging aku sing disalahke eii

wis rapopo aku sing disalahno
tapi elingo cen aku sing lilo
dadi payung naliko udane teko

mas perlu dingerteni
tetegke atiku wis koyo ibumu
ora tau nggersulo ngadepi polahmu
sing nggawe atiku atiku tatu

senajan kowe mung nyepelekke
nanging ati iki tetep tak kuatke
sumpah ati iki


setiyoku mung kanggo kowe
selawase bebarengan karo kowe
selawase ora bakal tak liyakke
selawase tetep teteg atine

#TetegAti #DamaraDe #RoyalMusic #TiaraLinggar


DAMARA DE - TETEG ATI (Lirik Lagu) - Terjemahan bahasa indonesia by Sanderlei

di ujung mentari sore ini
hatiku masih hancur
tapi aku memikirkanmu
yang saya suka

di penghujung bulan malam ini
hatiku masih memilih untuk berjuang untuk bertahan hidup


korbankan perasaanmu untuk dirimu sendiri

Ini adalah saksi sakit hati saya
kamu membuat hati yang tidak bersalah marah
kamu yang salah
tapi aku yang harus disalahkan e

saya perlu tahu
hatiku seperti ibumu
jangan pernah marah didepan kelakuanmu
yang membuat hatiku sakit

di ujung mentari sore ini
hatiku masih hancur


tapi aku memikirkanmu
yang saya suka

Ini adalah saksi sakit hati saya
kamu membuat hati yang tidak bersalah marah
kamu yang salah
tapi akulah yang harus disalahkan eii

Saya telah disalahkan
tapi ingatlah bahwa akulah orangnya
jadilah payung saat hujan

saya perlu tahu
hatiku seperti ibumu


jangan pernah marah didepan kelakuanmu
yang membuat hatiku sakit

bahkan jika Anda mengabaikannya
tapi hati ini masih belum kuat
sumpah hati ini
kesetiaanku hanya untukmu
selamanya Denganmu
Saya tidak akan pernah bisa melakukannya
selalu jaga hatinya

#TetegAti #DamaraDe #RoyalMusic #TiaraLinggar